E&M 10 jaar! - terugblik op een fantastische jubileumdag

12 oktober 2022 was voor E&M Consultants een bijzondere dag. Wij vierden ons 10-jarig jubileum! Een dag met een gouden rand waar wij met veel plezier op terugkijken. In deze blog een terugblik...

EMH-_z6f4167-Jubileumdag-LR-50

In de ochtend mochten we een mooi aantal klanten verwelkomen in een karakteristieke locatie in Hattem, De Franse School. Met de Ridderzaal als decor genoten we van een interactief samenzijn. De oprichters van E&M, Frank Engberts en Gert Meuleman, trapten af met een korte terugblik op de afgelopen jaren en een vooruitblik naar de toekomst, waarna E&M’er Gerwin Nijeboer het publiek meenam in de wereld van ‘Public Value’. 

Met een aansprekend praktijkvoorbeeld liet Gerwin zien wat het begrip ‘Public Value’ precies inhoudt en hoe actueel dit thema is. ‘Public Value’ overstijgt de traditionele publieke sector en is van toepassing op iedere organisatie in een maatschappij. Zowel publieke als private goederen en diensten kunnen publieke waarde hebben, wanneer ze positief geëvalueerd worden door een breder publiek.

In de gedachtewisseling die we vervolgens plenair hadden, bleek wel dat dit thema ook vele stakeholders kent. En hoe definiëren we dan de rol van de bedrijfsvoering hierin? Het was interessant om met elkaar deze inhoudelijke ‘discussie’ te voeren. Ook de waardering die we vanuit de klanten mochten ervaren voor de dienstverlening van E&M, deed ons goed. We hebben de ochtend afgesloten met een heerlijke lunch en een kijkje in het nieuwe kantoorpand van E&M.

Daarna volgde het middagprogramma voor alle E&M’ers met partners en kinderen. Na een ronde door het nieuwe kantoorpand, deden we ons tegoed aan koffie en appeltaart op het zonovergoten terras van het Bakkerijmuseum. Als verrassing ontvingen Frank en Gert een prachtig cadeau van de E&M’ers, wat nu overigens al een ereplekje heeft in ons nieuwe kantoor. We namen een kijkje in het museum, werden getrakteerd op een tentoonstelling van de grappigste bakker van de regio, en de kinderen vermaakten zich met het bakken van speculaaspoppen. Onder het genot van een hapje en drankje sloten we de dag met elkaar af. Kortom; het was een geslaagd jubileumfeest!

Bekijk hier de Aftermovie