Maak kennis met Eric Mulder

Sinds 1 april 2023 is Eric Mulder in dienst bij E&M Consultants. Hij stelt zich graag aan u voor!

Mijn naam is Eric Mulder. Ik ben getrouwd met Anja en samen hebben wij 4 kinderen gekregen. Sinds 2002 wonen wij in het mooie Nunspeet.  

Mijn eerste stappen in het werkzame leven na mijn opleiding waren in de accountancy bij Moret Ernst & Young (tegenwoordig EY). Bij verschillende werkgevers ben ik uiteindelijk 15 jaar werkzaam geweest binnen de accountantspraktijk, met name in de MKB-sector. Deze sector spreekt mij het meest aan omdat de lijnen kort zijn. Daardoor is er direct contact met de ondernemer(s). Het rechtstreeks sparren met en het adviseren van de ondernemer geeft mij veel energie en voldoening.

In deze periode groeide het verlangen om met de opgedane ervaring een nieuwe stap te maken. Vanuit een detacheringsopdracht (via een accountantswerkgever) ben ik terecht gekomen in verschillende financiële functies binnen de brandstofwereld (retail). Mijn laatste rol was Manager Finance bij Enviem in Harderwijk. Vanuit deze positie was ik direct betrokken bij de besluitvorming binnen een grote MKB-onderneming. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor de financiële afdeling en alle werkzaamheden die daarbij komen kijken. Tijdens deze functie groeide het verlangen om meer interim opdrachten te gaan doen via detachering. Door een langdurig ziekte- en re-integratieproces heeft de uiteindelijke stap hiernaartoe langer geduurd. 

Tijdens het re-integratieproces kwam ik in contact met Gert en Frank. Zij boden mij de kans om via E&M Consultants aan de slag te gaan. Enerzijds om verder te werken aan mijn re-integratie en aan de andere kant ook om invulling te geven aan mijn wens om interim opdrachten te gaan doen. Inmiddels ben ik gestart bij twee opdrachten en de eerste ervaringen zijn heel goed. Zowel bij de opdrachten als ook binnen E&M!  

Inmiddels ben ik 25 jaar werkzaam. Opgeleid in de accountancy en daardoor veel bedrijven van binnen kunnen bekijken. Verder heb ik veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven in diverse managementrollen. Nu is het tijd voor de volgende stap: de opgedane ervaring onder de vlag van E&M inzetten voor onze opdrachtgevers!  

Klik hier voor het CV van Eric