Maak kennis met Theo Roelofsen

We verwelkomen een nieuw teamlid: Theo Roelofsen heeft zich aangesloten bij E&M Consultants. Een korte kennismaking.

d24318c93d894574dbcc8204bcff0888.png

Sinds eind maart maakt Theo Roelofsen deel uit van het team van E&M Consultants. We laten hem graag aan het woord voor een kennismaking. 

''Mijn naam is Theo Roelofsen. Ik ben getrouwd en vader van 3 jongens. We wonen in Otterlo.
Ik ben begonnen in de accountancy bij KPMG, maar ik heb kort na mijn afstuderen besloten in het bedrijfsleven aan de slag te gaan. Eerst in een rol van business controller wat me erg goed beviel. Een jaar later heb ik toch de overstap gemaakt naar het ondernemerschap, omdat zich een mooie kans voordeed om business en missie te combineren in Ethiopië. Daar heb ik drie jaar samen met mijn gezin gewoond om een meubelfabriek op te zetten om daarmee de lokale bevolking een baan en opleiding te kunnen bieden. Dat was een prachtig avontuur, waarbij ook het ondernemende aspect goed is bevallen. Daarom ben ik bij terugkomst in Nederland aan de slag gegaan in verschillende (interim) management rollen.

Op een gegeven moment ben ik in contact gekomen met E&M Consultants. Het concept om het beste van twee werelden te combineren sprak me enorm aan. Het is mooi om gezamenlijk aan mooie opdrachten te werken, onderling te sparren en van elkaar te leren terwijl de vrijheid van het werken als zelfstandige behouden blijft. 

Door mijn achtergrond in de accountancy heb ik bij veel bedrijven in de 'keuken' kunnen kijken om te zien hoe organisaties ingericht dienen te worden. Daarnaast heb ik in verschillende managementrollen persoonlijk ervaren dat het succes van een onderneming uiteindelijk altijd gebaseerd is op de mens binnen de organisatie. Deze ervaringen zet ik graag in om ondernemers te helpen hun bedrijf te optimaliseren.''

Project management | Procesoptimalisatie | Strategie | Investeringsvraagstukken | Business control

Profiel van Theo