Training Prosci Change Management succesvol afgerond

Van 20 t/m 22 november hebben twaalf E&M'ers de driedaagse training Prosci Change Management gevolgd en succesvol afgerond.
Prosci is een methode om verandering succesvol te kunnen begeleiden.

In de afgelopen jaren is E&M Consultants gegroeid in het uitvoeren van interim-management en projectmanagement opdrachten. Denk hierbij aan rollen als a.i. concerncontroller, teamleider/manager financiën, manager bedrijfsvoering en project- en programmamanager op gebied van processen, implementatie financiële, ERP en P&C applicaties. Daarnaast zijn we vaker betrokken bij opdrachten en organisaties waar veranderingen worden doorgevoerd zowel in de organisatie, als de afdelingen en de functies.
 

Om veranderinitiatieven succesvol te begeleiden zijn we op zoek gegaan naar een training die ons helpt om een theoretische basis te krijgen om goed te handelen in deze verandertrajecten. En in deze zoektocht zijn we uitgekomen bij de Prosci Change Management training.

Prosci is een methode om verandering succesvol te kunnen begeleiden met het uitgangspunt dat de organisatie en de medewerkers tegelijkertijd veranderen. Dus niet alleen aandacht voor de organisatie van de “change” maar vooral ook voor de "mens” in de “change”. En dat sluit goed aan bij onze aanpak en de kernwaarden van E&M: Eerlijk en Mensgericht.

Een boeiende training op hoog tempo, boordevol informatie, interactie, oefeningen en natuurlijk ook humor. En direct in de praktijk toepasbare tools. De theorie werd gelijk in de praktijk gebracht door de theorie toe te passen op een praktijksituatie van elke deelnemende E&M’er.

Wij kijken ernaar uit om de kennis die we in de training hebben opgedaan in de praktijk te brengen. Heeft u een change management vraagstuk op gebied van financiën & bedrijfsvoering? Dan helpen onze consultants u graag verder! 

Klik hier voor het de expertises van E&M